banner



Σεισμοσ Κρητη : Κρήτη: Είδαν το πτώμα γυναίκας να επιπλέει στη θάλασσα : Αναφορές για ζημιές στη σητεία.

«ο χθεσινός σεισμός στην κρήτη δε συνδέεται με το σεισμό στην κάρπαθο. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : Seismos Twra Sto Hrakleio Krhths
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο : Seismos Twra Sto Hrakleio Krhths from ant1media.azureedge.net
Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. «ο χθεσινός σεισμός στην κρήτη δε συνδέεται με το σεισμό στην κάρπαθο. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε .

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. «ο χθεσινός σεισμός στην κρήτη δε συνδέεται με το σεισμό στην κάρπαθο. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. «ο χθεσινός σεισμός στην κρήτη δε συνδέεται με το σεισμό στην κάρπαθο. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ': Νέοι μετασεισμοί στην Κρήτη μετά τα 6 ρίχτερ
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ': Νέοι μετασεισμοί στην Κρήτη μετά τα 6 ρίχτερ from images32.inewsgr.com
Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο .

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού .

Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. «ο χθεσινός σεισμός στην κρήτη δε συνδέεται με το σεισμό στην κάρπαθο. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη.

Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. «ο χθεσινός σεισμός στην κρήτη δε συνδέεται με το σεισμό στην κάρπαθο.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Νέα σεισμική δόνηση τη νύχτα νότια της Κρήτης
Νέα σεισμική δόνηση τη νύχτα νότια της Κρήτης from www.zarpanews.gr
Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. «ο χθεσινός σεισμός στην κρήτη δε συνδέεται με το σεισμό στην κάρπαθο.

Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε .

Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . «ο χθεσινός σεισμός στην κρήτη δε συνδέεται με το σεισμό στην κάρπαθο. Αναφορές για ζημιές στη σητεία.

Σεισμοσ Κρητη : Κρήτη: Είδαν το πτώμα γυναίκας να επιπλέει στη θάλασσα : Αναφορές για ζημιές στη σητεία.. «ο χθεσινός σεισμός στην κρήτη δε συνδέεται με το σεισμό στην κάρπαθο. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ σεισμοσ. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας .

0 Response to "Σεισμοσ Κρητη : Κρήτη: Είδαν το πτώμα γυναίκας να επιπλέει στη θάλασσα : Αναφορές για ζημιές στη σητεία."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel